Tobakspastiller

Hvad er tobakspastiller?

Tobakspastiller er små, diskrete pastiller med forskellig smag. Tobakspastiller har gennem tiden gået under mange forskellige navne – skrå, skråtobak, tyggetobak eller tyggeskrå – men kaldes i dag tobakspastiller. Oliver Twist tobakspastiller er fremstillet af hele tobaksblade, som indeholder en helt naturlig mængde nikotin. Man placerer tobakspastillen mellem kæbe og kind og lader den ligge i ro, mens noget af nikotinen langsomt frigives, og man får stillet sit nikotinbehov. Ønsker man mere nikotin, kan man blot tygge let på tobakspastillen.

Hvem benytter tobakspastiller?

Tobakspastiller bruges først og fremmest af personer, der ønsker at stoppe eller begrænse deres rygning, men som stadig har behov for nikotin. Med tobakspastiller undgår man den skadelige røg, og man generer heller ikke andre. Mange bruger dem derfor på rejser, på job, under transport, på restaurant eller i sociale sammenhænge, hvor man ikke kan ryge cigaretter. Og samtidig med at tobakspastillen gør det lettere at få tilfredsstillet nikotinbehovet, smager det også godt.

Sådan bruger du Oliver Twist tobakspastiller

  • 1. Tag en tobakspastil fra den vakuumpakkede pose.
  • 2. Placér tobakspastillen mellem kæbe og kind. Den naturlige nikotin frigives langsomt.
  • 3. Lad tobakspastillen blive i munden 30-60 minutter. Hvis du ønsker ekstra nikotin, kan du tygge let på tobakspastillen.
  • 4. Kassér tobakspastillen efter brug. Slug ikke tobakspastillen.

OBS. Som ny bruger kan du godt opleve, at tobakspastillen virker lidt stærk i halsen. Det er helt naturligt, for i modsætning til cigaretter, hvor nikotinen optages gennem lungerne, optages den her gennem mundens slimhinder, og det kan kræve lidt tilvænning.

5 fordele

  • – Er diskrete og kan nydes alle steder – også hvor der er rygeforbud
  • – Kan anvendes uden at genere andre mennesker
  • – Æsken er lille og diskret og kan nemt være i lommen eller tasken
  • – Indeholder lakrids- eller frugtsmag
  • – Du får din nikotin, men du undgår den skadelige røg fra f.eks. cigaretter
Oliver Twist Stamp

Kun naturligt nikotinindhold

Nikotin er en naturlig bestanddel i tobaksplanten, og indholdet i Oliver Twist produkterne stammer udelukkende fra tobaksbladene. Vi ændrer ikke på det naturlige nikotinindhold, men der kan forekomme mindre variationer alt efter tobakstype og årgang.

Lang holdbarhed

Som en ekstra kvalitetssikring leveres alle vores tobakspastiller i æsker med små vakuumpakkede poser. Det sikrer, at tobakspastillerne ikke tørrer ud og mister smag. Tobakspastillerne kan holde sig friske i op til 1 år fra produktionsdato så længe pakken ikke er åbnet. Alle æsker er forsynet med en bedst før dato. For at bevare fugtigheden i tobakspastillerne efter åbningen, skal man lade den åbne pose blive i æsken. Folien til vakuumforpakningen er godkendt til pakning af fødevarer.

Typisk stillede spørgsmål

Her finder du svar på de spørgsmål, som vi oftest får stillet fra forbrugere rundt om i verden. Skulle du have et spørgsmål, som du ikke finder svar på her, er du altid velkommen til at kontakte os.

Bestil en sortimentspakke

Sortimentspakke tobakspastiller

 

Hvis du ikke kender vore smagsvarianter, kan du bestille en sortimentspakke med 2-3 pastiller af hver smagsvariant.
OBS! Du skal være over 18 år for at bestille en sortimentspakke.

"Jeg bruger Oliver Twist, når rygetrangen dukker op - især efter måltider"

Mand 67 år