Ryger du?

Tobakspastiller – det røgfri alternativ

 

Det er svært at være ryger i dag. Stadig flere steder bliver rygning forbudt – nu også udendørs. Som ryger kan man godt føle sig lidt som jaget vildt, og det hele bliver jo ikke bedre af, at der også er en sundhedsrisiko at tænke på.

”Synderen” er primært selve røgen. Ikke alene kan den skade rygerens helbred med tjære, kulilte og andre farlige stoffer, men også genere andre mennesker på grund af lugten og udsætte dem for risikoen ved passiv rygning. Her kommer tobakspastiller til undsætning. De tilbyder ikke blot muligheden for at nyde ægte tobak med dens gode smag og naturlige indhold af nikotin. De gør det også helt uden røg og lugt. Og så er de langt mindre skadelige for sundheden end cigaretter.

Mange danskere har allerede taget tobakspastiller til sig og oplever, at det er meget lettere at skære ned på cigaretterne eller stoppe, når man har et alternativ, der både giver smag, nydelse og den behagelige virkning af et naturligt nikotinindhold.

Tobakspastiller til nedtrapning

 

Mange bruger Oliver Twist tobakspastiller til at skære ned på forbruget af cigaretter. I stedet for at forlade et selskab til en fest for at gå udenfor og ryge, kan man tage en tobakspastil. Skifter man blot hver anden cigaret ud med en tobakspastil, bliver trangen til den næste cigaret efterhånden mindre og efter nogen tid vil mange opleve, at cigaretforbruget er dalet markant, og at tobakspastillerne er blevet et fast alternativ til mange af dagens cigaretter.

Tobakspastiller til rygestop

 

Rigtig mange rygere ønsker at stoppe helt med at ryge, men de har rigtig svært ved at gennemføre et rygestop. Det er hårdt arbejde, og her kan Oliver Twist tobakspastiller være en stor hjælp. Nikotinens virkning og den gode smag med ægte tobak og f.eks. lakrids giver nydelse og gør overgangen til totalt rygestop mere behagelig. Cigarettrangen vil for mange virke langt mindre påtrængende, og når man er sikker på, at man har sagt endeligt farvel til cigaretterne, kan man også vælge stille og roligt at skære ned på forbruget af tobakspastiller, så man en dag er helt tobaksfri.

Om nikotinfrigivelse

Nikotin har en stimulerende effekt og kan være en nydelse, når den indtages i så små mængder som i en tobakspastil. Hvor meget nikotin der afgives afhænger af, hvor meget der tygges på tobakspastillen under brugen samt hvor længe man har den i munden. Gennemsnitligt frigives ca. 2 mg nikotin af f.eks. en Oliver Twist Tropical pastil. Nikotinen optages langsommere end med en cigaret, da den absorberes gennem slimhinderne i munden og ikke gennem lungerne. Al nikotinen i en tobakspastil optages ikke. Der vil stadig være nikotin tilbage i tobakspastillen efter endt brug.

"Jeg manglede noget til at supplere min e-cigaret med, efter jeg var stoppet med cigaretter. Jeg er nu gået næsten helt væk fra e-cigaretter og benytter stort set kun Oliver Twist"

Mand 27 år