EN GYLDEN NYHED FRA OLIVER TWIST

01.09.2016

Alle Oliver Twist varianter er tilsat enten lakrids eller frugt, hvilket rigtig mange mennesker er glade for.

Nogle forbrugere har dog efterspurgt en mere neutral variant, som blot smager af den rene, naturlige tobak.

Sådan en variant har vi nu udviklet, og den kan du fra september 2016 finde i butikkerne. Navnet på den nye variant er GOLDEN, og det hentyder til den gyldne farve, som et naturligt tobaksblad har. Oliver Twist GOLDEN smager nemlig af ren tobak – den er hverken tilsat lakrids- eller frugtsmag.

Oliver Twist GOLDEN sælges i samme æske og til samme pris som alle andre Oliver Twist varianter.

Oliver Twist “i nye klæder”

04.08.2016

Oliver Twist har eksisteret siden 1805 og har skiftet design adskillige gange gennem tiden og senest for 11 år siden – i jubilæumsåret 2005.

Nu er tiden igen kommet til en opdatering af designet på de små æsker.

Fra august 2016 vil du møde det nye design i butikkerne. Designet er bl.a. baseret på input fra vores forbrugere, som vi stillede en række spørgsmål om designet tidligere på året. Resultatet er endt med et design, som er nutidigt og som samtidig respekterer det tidligere design. Vi har bevaret alle farvekoder, så det er nemt at genkende sin favoritvariant.

Det nye design indeholder også en advarsel på forsiden. Det skyldes EU’s nye tobaksdirektiv, som betyder skærpede mærkningsregler på alle tobaksprodukter – inkl. tyggetobak. Helt konkret betyder det for Oliver Twist en advarsel på forsiden udover den advarsel, som hele tiden har været på bagsiden.

Vi ændrer dog kun på designet – tobakspastillerne har vi ikke lavet om på. Du kan få de samme smagsvarianter i den samme høje kvalitet. Præcis som du er vant til.

Vi håber, du kan lide "de nye klæder”. Vi er allerede glade for det.

Nu kan du søge efter butikker på hjemmesiden

16.02.2016

Nu kan du her på hjemmesiden få hjælp til at finde en butik i nærheden af dig.Under menupunktet ”Find butik” kan du søge på enten postnummer, by, navn eller adresse og finde en butik tæt på dig. Lykkes det dig ikke at finde en butik i dit nærområde, kan du købe Oliver Twist online. Listen med online butikker finder du også under ”Find butik”.

Vi håber, at du synes om den nye funktion. Savner du noget på hjemmesiden, er du altid velkommen til at skrive eller ringe til os.

Tag en tur rundt på vores nye hjemmeside

18.01.2016

Vi har lavet en ny hjemmeside med et nyt udseende. Vi har bl.a. tilføjet en række nye funktioner, som gerne skulle gøre det nemmere for dig at få de informationer, du er interesseret i.

Noget af det nye er:

o Find butik: Her kan du trække en liste over, hvilke butikker som forhandler Oliver Twist

o Sortimentspakke: Her kan du bestille en sortimentspakke med vores 6 forskellige varianter til i alt 10,- kr. inkl. fragt

o Tobakspastiller: Sådan bruger du tobakspastiller

o Ryger du: Her kan du læse om, hvordan du kan bruge Oliver Twist i forbindelse med rygestop eller til at ryge mindre

o Se en film om, hvordan vi producerer Oliver Twist

Du er velkommen til en tur rundt på siden – vi håber, du kan lide den.

Mød os på vores nye Facebook side

15.01.2016

Her kan du stille spørgsmål om tobakspastiller eller om Oliver Twist specifikt. Du er også velkommen til at dele dine erfaringer med andre.


Har du fx anvendt Oliver Twist i forbindelse med et rygestop eller i forbindelse med nedtrapning af dit cigaretforbrug, så del din erfaring her.

Du kan følge os på Facebook:
 
shareF

LINKET KAN SENDE DIG TIL EN FEJLSIDE
SOM DU SKAL LOGGE IND PÅ.
FEJLSIDEN SKYLDES, AT VI HAR VALGT
EN ALDERSBEGRÆNSNING PÅ +18 ÅR.
LOG BLOT PÅ, SÅ KOMMER DU IND PÅ
VORES FACEBOOK SIDE

"Jeg købte Oliver Twist for første gang på et charterfly for at prøve det. Jeg stoppede derefter hurtigt med at ryge"

Mand 57 år